Mancaruri fara carne

Reteta Foietaj cu ciuperci, feta si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simp

ingrediente

   1 kg foietaj
   1 kg ciuperci de padure
   3 oua
   200 g feta
   4 rosii
   frunze de salvie
   cimbru
   sare
   piper verde
   200 g pesmet
   2 catei de usturoi

mod de preparare

Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simplu sa le eliminati. Scoateti foietajul din congelator si lasati-l sa se decongeleze la temperatura camerei. Intr-un castron amestecati toate ingredientele si mai puneti sare si piper dupa gust. Puteti fie sa rulati acesta umplutura in foietaj sau sa tapetati o forma de tort cu aluatul de foietaj si sa puneti umplutura. La fel de bine puteti sa faceti niste pateuri. Indiferent de varianta pe care o alegeti se lasa la cuptor pana se rumeneste aluatul, adica aproximativ 40 de minute.




Se poate servi cald sau rece si poate fi insotit de o salata.



Alte retete recomandate:

Incearca si Taitei cu mac
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ciuperci, feta si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.