Mancaruri fara carne

Reteta Fulgi de ovaz cu mere si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
blue jay postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la Crock Pot - Reteta Video"
 
Se pune laptele intr-un vas ,se adauga restul ingredientelor mai putin zaharul si semintele de in . Se fierbe la foc potrivit pina se ingrosa, mesteci

ingrediente

   6 cescute lapte (degresat de prefereat)
   2 1/2 cescute fulgi de ovaz
   2 mere taiate cubulete
   1/2 cescuta bucatele nuca - nu rasa
   1/2 cescuta migdale maruntite (optional)
   putina scortisoara dupa gust
   un vf cutit sare (optional)
   1/2 cescuta stafide si/ sau cranberies(sau alte fructe uscate dupa gust)
   1/2 cescuta zahar-brun de preferat(optional)
   1/2 cescuta seminte de in risnite (optional)

mod de preparare

Se pune laptele intr-un vas ,se adauga restul ingredientelor mai putin zaharul si semintele de in . Se fierbe la foc potrivit pina se ingrosa, mestecind din cind in cind sa nu se prinda. Se da deoparte.


Cine doreste poate acum sa adauge zaharul .
Este un mic dejun cremos, satios si foarte gustos ! Asta ca sa nu mai spunem ca fulgii de ovaz ajuta la scaderea colesterolului, iar semintele de in sunt bogate in omega 3 foarte important pentru o inima sanatoasa.
Incearca si Pere cu gorgonzola si vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de ovaz cu mere si stafide" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.