Mancaruri fara carne

Reteta Iahnie de fasole (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine.
Se tau ceapa si morcovul si se

ingrediente

   500 gr de fasole
   1 ceapa
   1-2 rosii
   1 leg de patrunjel
   1 morcov
   1 foaie de dafin
   1 legatura de marar
   tarhon
   cimbru
   sare
   ulei

mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine.


Se tau ceapa si morcovul si se calesc in ulei, care se sting cu pasta de tomate. Se adauga boabele de fasole, rosiile decojite si zdrobite, foaia de dafin si putin cimbru.


Se toarna 2 cani cu apa in care a fiert fasolea, si se lasa la dea in cateva clocote, dupa care se da la cuptor sa scada.


Se condimenteaza cu sare dupa gust, dupa care se adauga verdeata tocata fin si tarhon.
Pofta buna!
Incearca si Pere cu gorgonzola si vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole (de post)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.