Mancaruri fara carne

Reteta Vinete umplute cu smantana si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca
marunt.
Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi s

ingrediente

   4 vinete
   60 g cascaval ras
   1/4 pachet de unt
   2 linguri de faina
   1/4 I lapte
   1/2 cutie smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca


marunt.
Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi se incorporeaza laptele, amestecand continuu, pana se obtine un sos foarte


consistent.


Se adauga smantana si miezul vinetelor, dupa care se potriveste de sare si piper.


Se umplu vinetele cu aceasta compozitie.


Se presara cu cascavalul ras si se introduc pentru o ora la cuptor.
Se servesc fierbinti.





Pofta buna!





Alte retete culinare gasiti aici:


Salata de vinete cu maioneza


Vinete umplute cu carne


Vinete coapte
Incearca si Oua de prepelita cu castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu smantana si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.