Paste si pizza

Reteta Aluat de pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
pop_25367 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat neted si elastic , nu foarte moale si atentie nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se modeleaz

ingrediente

   0.5oo litri apa rece
   1 kg faina(tip 000)
   10gr drojdie de bere
   1 lingura de ulei de masline
   1 lingurita de zahar
   0.25 gr sare marina

mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat neted si elastic , nu foarte moale si atentie nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se modeleaza in mana sub forma de paline(minge) de 200 gr si se acopera cu un servet umezit.Dupa ce aluatul isi dubleaza volumul se introduce in frigider pentru maturare la o temp de 6-8 grade.
Se scoate din frigider dupa 1 ora si se intinde la mana dar recomandat daca nu ati mai facut asta cu un sucitor dar dupa ce ati pudrat masa de lucru cu putina faina.Se unge o tava cu ulei si se aseaza aluatul dupa forma tavii
Incearca si Spaghete carbonara reţetă cu spanac și carne tocată
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de pizza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.