Paste si pizza

Reteta Fettucini Alfredo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
Corina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si p

ingrediente

   1 pachet paste fainoase fettucini sau fidea
   250 gr. ciuperci
   250 gr. broccoli
   un piept de pui
   sos alfredo (sau un sos alb de faina cu smintina)
   sare
   piper si 2 linguri brinza parmezan

mod de preparare

Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si piper. Cind sint rumenite se adauga sosul Alfredo si broccoli rupti in florete mici. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sint aproape fierte se adauga brinza parmezan(nu se fierbe prea mult dupa ce s-au adaugat broccoli deoarece acestea fierb foarte repede si se mai inmoaie si dupa ce mincarea se ia de pe foc). Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, cind sint fierte se strecoara, se clatesc cu putina apa calda si se pune peste ele 2 linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.
Sosul alfredo impreuna cu ciupercile, carnea si broccoli se serveste peste pastele fierte sau, optional, se amesteca dinainte.
Incearca si Spaghete chinezesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettucini Alfredo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.