Paste si pizza

Reteta Fusilli cu organe de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
I_17552 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de

ingrediente

   1 pachet fusilli (sau alte paste
   dupa preferinta)
   1 pachet (500 gr.) inimioare + pipote de pui
   2 cepe mari
   1/2 kg. rosii (sau 3-4 linguri bulion sau pasta concentrata)
   busuioc
   sare
   piper
   boia dulce

mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceapa. Se calesc putin, apoi se adauga putina apa sau supa de pui si se lasa sa fiarba 1/2 ora. Dupa ce a scazut apa se adauga sucul de la rosiile date pe razatoare sau bulionul si condimentele si se mai lasa 15 min. pe foc. Cand sunt gata, se amesteca cu pastele, se mai lasa 5 minute pe foc.
Se serveste cu cascaval ras deasupra.
Incearca si Spaghete cu sos de ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu organe de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite