Paste si pizza

Reteta Gnocchi cu sos de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O delicatesa rara intalnita la noi, gnocchi cu sos de capsune cu siguranta ca vor impresiona familia si prietenii.

ingrediente

   500 gr cartofi fierti in coaja
   125 gr faina
   30 gr branza de vaci
   1 ou
   sare
   400 gr capsune
   50 gr zahar
   1 lingurita de suc de lamaie
   frunze de menta

mod de preparare

Se curata cartofii de coaja cat sunt calzi si se paseaza foarte fin. Dupa ce se raceste pasta, se adauga putina faina, branza pasata si oul. Se incorporeaza treptat restul de faina, astfel incat sa se obtina un amestec fin. Se formeaza rulouri groase de 1.5 cm, care se taie in bucati de 2.5 cm. Se modeleaza cu furculita si se fierb in multa apa cu sare si 50 gr de zahar. Cand se ridica la suprafata, se scot cu spumiera si se pun pe platou.




Se mixeaza fructele cu zahar si suc de lamaie si se toarna acest sos peste gnocchi.


Gnocchi se servesc cu sosul de capsune si cu menta proaspat tocata.

Incearca si Macaroane milaneze
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de capsune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.