Paste si pizza

Reteta Macaroane picante cu carne si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a realiza reteta macaroane cu carne, sunt necesare urmatoarele,: macaroane, carne, ceapa, untura, piper, sare.

ingrediente

   250 g macaroane
   360 g carne macra
   2 cepe
   3 linguri untura
   sare
   piper.

mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sare, piper si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura, se adauga macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se pune la cuptor pentru cateva minute.


Se servesc calde.




Alte retete recomandate:




Tort diplomat




Placinta cu mere




Ciuperci la cuptor

Incearca si Iofca (Macaroane de casa)
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane picante cu carne si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.