Paste si pizza

Reteta Paste a la Florin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
P_23074 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie.

ingrediente

   1/2 punga de paste fainoase
   1 ceapa mai mare
   1 catel de usturoi
   1 borcan pasta de rosii
   20 g salam
   2-3 linguri de zahar
   1 cana cu apa

mod de preparare

Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie. Salamul se taie cubulete mici si se pune la prajit. Se prepara un sos rosu din 2-3 linguri de pasta de tomate, peste care se pune apa si zaharul care se amesteca pana la omogenizare. Ceapa si usturoiul calit se pun in acelasi vas cu salamul prajit peste care se pun pastele fainoase si se amesteca bine, dupa care se pune sosul rosu inainte facut.
Incearca si Cannelloni de primavara
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste a la Florin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite