Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai in cazul in care costita e foarte slaba. Cind aceasta este pra
Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai in cazul in care costita e foarte slaba. Cind aceasta este prajita, se adauga mazarea si se mai lasa 2-3 minute pe foc, se amesteca. Se toarna smantana in oala si se lasa la foc mic sa fiarba, vreo 10 minute. Gustati inainte de a sara, deoarece costita afumata, este de obicei si sarata. Se pipereaza dupa gust. Se adauga busuiocul tocat grob. Intre timp se pun si pastele la fiert. Cind pastele sint fierte, se scot din oala si se adauga la sos. Galbenusul se pune peste paste si se amesteca rapid, pentru a nu se inchega, deoarece acesta detine rolul de a lega sosul.
Se servesc calde
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii