Pastele sunt un aliment satios si versatil, care poate fi combinat cu legume, carne, sosuri etc., dand rezultate spectaculoase atat vizual, cat mai ales gustativ.
Pastele se fierb al dente(altfel isi pierd forma) in apa cu sare.
Vanata se taie pe lungime in 4 si apoi feliute, se rumeneste separat intr-o lingura de ulei de masline.
Intr-o tigaie, de preferat wok pentru cine are, se calesc in 2 linguri de ulei usturoiul, ceapa taiata julien, ardeiul iute, iar dupa 5 minute se adauga si ardeiul taiat tot julien. Cand sunt rumenite bine se adauga minunatul sos de chilli se mai lasa 5 minute si apoi se pun si vinetele si se condimenteaza bine cu cimbru, sare, piper.
Acum dupa preferinta puteti adauga si pastele la tigaie si sa le mai trageti 5 min la foc tare.
Sau sa amestecati pastele si legumele cu o mana buna de cascaval ras si sa le dati la cuptor pentru 10 min.
Pastele se servesc calde, alaturi de un pahar de suc sau de bere.
Reteta de paste la iarba a fost propusa pe forumul Culinar.ro de cristinamid.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii