Intr-un bol se pune iaurtul, se adauga 2 oua, 100 ml ulei si se amesteaca totul bine. Faina se amesteca cu 1 plic de praf de copt, si se adauga trepta
Intr-un bol se pune iaurtul, se adauga 2 oua, 100 ml ulei si se amesteaca totul bine.
Faina se amesteca cu 1 plic de praf de copt, si se adauga treptat si se amesteca bine.
Se da prin razatoare sunca si castravetii murati si se adauga in compozitie.
Se amesteca totul, se condimenteaza si se pune tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace cam 20- 25 de minute.
Se scoate pizza din cuptor si se presara branza rasa si se pune tava din nou la cuptor pentru inca 10- 15 minute.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise,,aluaturi de casa,, Sursa Youtube
Desert prajitura fina cu iaurt si aluat rasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii