Pizza cu legume si kaiser

Pizza cu legume si kaiser este o reteta delicioasa si usoara de pizza de casa. O pizza facuta in casa este perfecta pentru intreaga familie.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pizza cu legume si kaiser

Ingrediente

  • ½ kg faina
  • 220 ml apa
  • ¾ cub drojdie proaspata
  • 3 lg ulei
  • ½ lgta sare
  • ½ lg zahar
  • 1 ardei rosu
  • 200 gr masline fara samburi
  • 100 gr ciuperci
  • 200 gr Kaiser
  • 100 ml ulei
  • 200 gr cascaval
  • 3-4 lg pasta tomate
  • Piper
  • sare
  • cimbru dupa gust

Mod de preparare

Intr-un bol se face maiaua. Se pune apa calduta, drojdia, zaharul si uleiul. Se lasa sa inceapa sa creasca.Intr-un castron mai mare se pune faina si sarea.Se adauga maiaua si se amesteca pana se obttine o coca ce nu se lipeste de maini.Se lase la crescut pana isi dubleaza volumul. Kaiserul se taie si se pune putin la prajit, 2-3 minute pentru a da un gust mai bun. Intre timp se taie masline, ciupercile,ardeiul si cascavalul se da pe razatoare. Se face sos-ul din pasta de toamate, sare, piper si cimbru. Cand aluatul a crescut se imparte in doua. (din aceasta cantitate ies 2 pizza) . Se intinde aluatul cat dimensiunile tavii, se unge cu sos, se pune cascaval taiat apoi Kaiser, ciuperci, masline si ardei.Se da la cuptor, la foc mediu, pentru 7-10 minute.
Pentru aceasta reteta mi-ar fi fost utile functia de coacere si de prajire ale Philips Multicooker


Pizza cu legume si kaiser se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
1
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
2
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
3
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Pasca fara aluat (reteta video)
4
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Drob umplut
Bucataras.RO

Drob umplut

Un altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...

Drob umplut
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola