Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam drojdia stinsa cu un strop de sare si iaurt, adaugam un ou si continuam framantatul cu apa, mai spre final adaugam uleiul si framantam foarte bine aluatul, pana obtinem un aluat elastic si apoi il lasam jumatate de ora sa se odihneasca.
Impartim aluatul in patru foi egale si vom face patru foi rotunde pe care vom pune toate ingredientele in mod egal: ciupercile, rosiile tocate, ardeiul taiat felii, porumbul boabe, ouale batute spuma, cascavalul ras si ketchup-ul picant.
Vom coace pizza in tava in care am pus hartie de copt.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe