Ravioli cu ciuperci

Ravioli cu ciuperci este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Faina se cerne. Ouale se spala cu apa rece. Ciupercile proaspete se spala, se taie lame.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ravioli cu ciuperci

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • faina - 350 g
  • oua - 2 bucati
  • ceapa - 50 g
  • cascaval - 50 g
  • ulei - 50 ml
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • sos de tomate - 600 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ravioli cu ciuperci este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Faina se cerne. Ouale se spala cu apa rece. Ciupercile proaspete se spala, se taie lame (cele din conserva se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata si se rade. Se prepara sosul tomat. Din faina, 30 ml apa si oua se prepara o coca de consistenta tare. Ciupercile si ceapa se inabusa in ulei. Se adauga piper si sare. Din aluatul obtinut se intind foi care se taie in fasii dreptunghiulare lungi de cca 4 cm. Compozitia de ceapa si ciuperci se aseaza peste foile taiate, care se acopera cu alta foaie. Se preseaza marginile foilor de aluat pentru lipire si se taie cu rondeaua. Ravioli obtinuti se introduc la fiert in apa clocotita in care se adauga 1/2 cub MAGGI si sare. Dupa fierbere se aseaza in tava, se adauga sos de tomate, cascaval ras si se introduc la cuptor 5-7 minute. Ravioli cu ciuperci se mai poate servi si cu ciuperci calite cu patrunjel alaturi, sau cu sos alb de ciuperci.


Ravioli cu ciuperci se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza clasica
1
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Desert prajitura felie de lapte
2
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
3
Prajituri

Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video

Placinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...

Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
Piersicute
4
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piersicute

Piersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.

Piersicute
Iepure cu cartofi la cuptor
5
Mancaruri cu carne

Iepure cu cartofi la cuptor

O mancare gustoasa in sezonul rece

Iepure cu cartofi la cuptor
Parteneri
Budinca cu fidea si branza de vaci
Bucataras.RO

Budinca cu fidea si branza de vaci

Budinca cu fidea si branza de vaci
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola