Pentru spaghetti: se pun in apa clocotita (in care in prealabil s-a pus 1 lingurita de sare si putin ulei), se amesteca pana ajung la fierbere, si se fierb 3-4 min, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Se stinge focul, se acopera cu un prosop curat si se pune capac, lasandu-se 10-15 min, dupa care se scurg si se dau sub jet de apa rece.
Pentru sos: se taie marunt ceapa, se caleste in ulei pana devine sticloasa si se condimenteaza cu vegeta. Se adauga ciupercile scurse de zeama si taiate marunt, care se calesc 5 min. puneti apoi pasta de rosii, iar dupa inca 5 min adaugati sucul de rosii si pasta de ardei iute. Pentru un sos mai putin consistent se poate adauga apa (50-100ml). Se lasa sa fiarba 10 min, amestecand din cand in cand. Apoi adaugati condimentul pentru paste si usturoiul maruntit si lasati inca 2 minute.
Se serveste cald, optional cu parmezan ras deasupra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe