Am curatat si taiat marunt o ceapa mica, eventual rosie ca e mai delicata, trebuie numai pentru gust dar nu trebuie sÄ
Am curatat si taiat marunt o ceapa mica, eventual rosie ca e mai delicata, trebuie numai pentru gust dar nu trebuie sa predomine, pe care am calit-o intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.
Apoi am varsat niste vin spumant sec, pe care l-am lasat sa se evapore
Am adaugat smantana lichida.
Am luat de pe foc si am adaugat somonul afumat bucatele.
Apoi am pus iar pe foc si am aruncat in amestec tagliatellele proaspete (deci din categoria pastelor proaspete facute cu oua care se mentin la frigider, nu uscate) fierte in apa cu sare.
Am amestecat apoi bine de tot pe focul mic.
La final se presoara un strop de marar care sta bine cu somonul si piper roz. Reteta Tagliatelle cu somon si smantana a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Pasta cu gorgonzola si spanac,
Paste la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii