Paste si pizza

Reteta Tarta cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
S_tana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine si se da coca la rece pina pregatim umplutura. Daca este nevoie sa mai pune putina faina cand

ingrediente

   Aluat: 125g crema de branza
   125g unt
   150g faina + 1 plic praf de copt
   sare
   Umplutura: 500g ceapa (5-6 buc)
   150g sunca presata
   2 oua
   200ml smantana acra

mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine si se da coca la rece pina pregatim umplutura. Daca este nevoie sa mai pune putina faina cand il adunam. In timp ce aluatul este la rece, se toaca ceapa cat vrem de marunt (eu am tocat-o la robot) si se pune la calit in putin ulei. Trebuie sa se moaie putin. Sunca presata se toaca si ea. Se amesteca ceapa calita cu sunca, sare si piper. Eu am pus si putin patrunjel verde tocat pentru culoare. Se intinde aluatul in forma de tarta (26 cm) unsa si presarata cu faina, se inteapa si se coace 10 min la 180 grade. Apoi se pune deasupra compozitia de ceapa. Smantana se amesteca cu ouale si cu putina sare si se toarna peste tarta. Se pune la cuptor 45 min la 180 grade.
Se taie rece.
Incearca si Pizza cu zacusca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.