Preparate cu mamaliga

Reteta Mamaliga Fabrianeza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Apa, laptele, sarea se pun la fiert; cand fierbe amestecul, se da deoparte, se presara faina, amestecandu-se incontinuu; se da din nou la foc, pana s

ingrediente

   pentru o persoana: 100ml apa
   200 ml lapte
   2-3 linguri faina porumb
   50g unt
   50 g parmezan ras (grana padano sau parmegiano regiano)
   un praf sare

mod de preparare

Apa, laptele, sarea se pun la fiert; cand fierbe amestecul, se da deoparte, se presara faina, amestecandu-se incontinuu; se da din nou la foc, pana se ingroasa. Se adauga untul parmezanul ras si e gata pentru servit. Ca si consistenta e asemenea grisului cu lapte.
Incearca si Balmus
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga Fabrianeza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu mamaliga
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.