Preparate cu mamaliga

Reteta Mamaliga italiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
grigoriu_39778 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca pentru o mamaliga obisnuita. Cand m

ingrediente

   200 gr. malai
   de doua ori volumul lui in apa
   100 gr. cascaval
   150 gr. carnati
   50 gr. unt
   o lingurita ulei
   sare

mod de preparare

Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca pentru o mamaliga obisnuita. Cand mamaliga e gata se adauga cascavalul taiat cubulete. Se amesteca bine. Separat se taie carnatii rondele si se prajesc in tigaie fara grasime (teflon). Se amesteca mamaliga cu untul topit si cu carnatii prajiti.
Se serveste imediat cu muraturi sau cu salata si poate fi un singur fel la masa de pranz deoarece este satioasa.
Incearca si Balmos
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga italiana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu mamaliga

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.