Rulouri cu crema

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulouri cu crema

Ingrediente

  • 600 g aluat foietaj
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata menaj
  • un pic de esenta de migdale

Mod de preparare

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn.

Crema:

Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi.

Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta.

Am umplut rulourile si le-am pudrat din plin.

Le-am pastrat la frigider si au fost super bune.
Pofta buna!

Reteta Rulouri cu crema a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Alte retete de rulouri gasiti aici:

Cornete cu frisca sau crema,

Pariziene cu fondant de mere,

Cornulete salon cu nuca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci