Preparate sarate

Reteta Baghete cu busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Garlic Bread/Baghete cu usturoi"
 
Se dizolva drojdia in apa calduta, impreuna cu sarea si zaharul. Se amesteca apoi cu 2 linguri de faina si se lasa la dospit 10 minute. Intre timp se

ingrediente

   600 gr faina
   200 gr telemea
   200 ml apa calduta
   30 gr drojdie
   25 gr unt
   busuioc
   1 ou
   o lingurita sare
   o lingurita zahar
   cateva masline tocate

mod de preparare




Se dizolva drojdia in apa calduta, impreuna cu sarea si zaharul. Se amesteca apoi cu 2 linguri de faina si se lasa la dospit 10 minute. Intre timp se topeste untul.


Dupa 10 minute, se adauga in castron restul de faina, branza, busuiocul, untul topit si maslinele.


Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se lasa la dospit 30 de minute, la loc cald.


Dupa ce s-a marit volumul, aluatul se imparte in 2 parti egale si se modeleaza baghetele.


Se pun in tava de cuptor, pe hartie de copt si se ung cu oul batut. Se pun in cuptorul preincalzit, la 150 de grade pentru vreo 25 de minute.
Se servesc alaturi de salata sau ca baza pentru sandviciuri.


Alte retete recomandate
Incearca si Placintele moldovenesti cu branza sau carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.