Clatitele cu branza de oaie sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pentru aluat cu un tel pana cand devin un aluat fluid, cremos, fara cocoloase. Se lasa 30 de minute la rece apoi se coc clatite. se pune cate un polonic de aluat, se lasa sa se prajeasca putin apoi se intoarce pe cealalta parte, se pune cate o lingura de branza( branza se amesteca bine cu ouale batute, si marar tocat) si se acopera cu jumatate de clatita. Se pun pe o farfurie si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 5 minute ca sa fie cat mai moi.
Clatitele cu branza de oaie se servesc calde, cu lapte
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe