1. Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga si zaharul si si se rastoarna peste faina. 2. Se framinta cu putere (la viteza maxima) pina se despri
1. Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga si zaharul si si se rastoarna peste faina.
2. Se framinta cu putere (la viteza maxima) pina se desprinde de vas.
3. Am uns cu ulei de masline un vas in care am pus aluatul la dospit.
Dupa vreo ora (cind se dubleaza volumul) l-a scos pe masa infainata. Nu se mai lucreaza aluatul.
4. Mi-am uns miinile cu ulei si l-am intins (e foarte elastic si plin de bule). Am pus pe brinza sfarimata.
5. Am indoit apoi aluatul si l-am aruncat in tava unsa si ea cu putin ulei. Am facut si citeva ''gauri'' si l-am mai lasat la crescut vreo juma de ora.
6. Dupa jumate de ora am mai lucrat nitel la ''gauri'', am pus ulei in ele, am presarat rozmarin si sare si gata de cuptor.
7. Am copt la 175 grade cca 35 de min, pina se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Reteta Focaccia cu brinza feta si rozmarin a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza feta gasiti aici:
PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA ,
TARTA CU BRANZA FETA,CEAPA ROSIE SI MASLINE ,
Salata cu Feta si piersici pe grill .
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciM-am gandit sa fac ceva diferit si am profitat de ocazie ca am avut si forma de waffe de la o prietena, asa ca mi-a venit...
Waffe cu cascaval si ardei coptIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii