Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
Pentru saleurile gustoase se face un aluat din untura si 200 g faina, apoi, din celelalte ingrediente se face alt aluat cu faina cat cuprinde. Dupa aceea, se intinde o foaie care se unge cu o treime din primul aluat, se impatureste in trei, dupa care se intinde si se repeta operatia de trei ori. Dupa aceea, se lasa la rece cel putin 3 ore, apoi se intinde cate o foaie si se taie cu cutitul fundite. Saleurile gustoase, se ung cu ou si se presara cu mac si sare.
Saleurile gustoase se servesc dupa ce s-au racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii