Sandviciuri

Reteta Bagheta cu 4 feluri de umpluturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Didina Sava postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bagheta umpluta este un sandwich delicios ce poate fi servit ca si aperitiv. Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite pentru toate gusturile.

ingrediente

   1. Umplutura cu branzeturi
   0 bagheta mare
   branza de vaci sau telemea
   urda
   un pic de unt sau margarina
   1 bucatica de salam uscat
   1 morcov mic fiert
   cateva masline negre
   putin ardei gras verde si rosu
   1 lingura de smantana
   sare
   piper
   o lingurita de chimion oparit
   un snop de marar verde
    
   2. Umplutura cu pateu de casa
   o bagheta
   500 grame ficatei de pasare
   4 cepe
   ulei
   masline taiate cubulete
   trei castraveti murati
   gogosari la otet
   rosii sau ardei gras crud
   margarina sau unt
   sare si piper.
    
   3. Umplutura cu conserva de ton
   o bagheta
   o conserva de ton
   3 castraveti acri
   1 ardei gras rosu
   100 g de sunca
   masline fara samburi
   o lamaie
   un pic de unt sau margarina
   sare
   piper
    
   4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri
   o bagheta
   cate o bucatica de ce dorim :muschi
   pastrama
   cabanos
   parizer
   carnati
   piept de pasare -afumat
   salam
   sunca....etc
   ciuperci de cultura vreo 200 grame
   castraveti acri
   gogosari la otet
   maioneza de casa
   doua oua fierte si maruntite cu furcurlita
   sare
   piper

mod de preparare

Bagheta umpluta este un sandwich delicios si aspectuos ce poate fi servit ca si aperitiv la mese festive Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite pentru toate gusturile.




1. Umplutura cu branzeturi




Bagheta se taie pe jumatate Apoi i se scoate miezul cu o furculita pana aproape de coaja.Branza de vaci dulce cu telemeaua cu urda se amesteca impreuna cu smantana ,untul sau margarina, si tot miezul de la paine faramitat pana se obtine o pasta.Salamul, morcovul fiert, maslinele si ardeiul gras se taie in cuburi mici.Apoi se pun in compozitia de branza.Se amesteca bine.Se potriveste de piper si sare,se adauga mararul taiat . Cu amestecul rezultat se umple bagheta,impingand bine cu lingura ca sa nu ramaie goluri.Se inveleste cu o folie de plastic. Bagheta umpluta se lasa la frigider pana in momentul servirii,cand se taie feliute suficient de groase




2. Umplutura cu pateu de casa




Se pune la foc mic in ulei ficateii impreuna cu doua cepe taiate pestisori( inabusit,fara sa se rumeneasca)Nu se sareaza ficateii de la inceput intrucat se intaresc.Se pune doar piper si alte condimente peste.Cand s-au racit se maruntesc cu blenderul sau prin masina de tocat impreuna cu ceapa topita alaturi de ei.Pasta rezultata se alifiaza cu unt si margarina.Se adauga castraveciorii murati taiati maruntel,gogosarii la otet si masline cubulete.Se potriveste de sare si piper se adauga si miezul de paine scobit si maruntit. Celelalte doua cepe crude se taie patratele cat mai mici, se freaca cu sare, se clatesc cu apa si se storc intr-un tifon dupa care se dauga in compozitia de pateu si apoi se umple bagheta. Bagheta umpluta se inveleste in folie,se da la rece si se feliaza a doua zi.




3. Umplutura cu conserva de ton




Se taie bagheta in doua, se scobeste miezul cu o furculita.Se maruntesc toate ingredientele + miezul baghetei si se stoarce peste ele sucul de la lamaie Cand bagheta este umpluta (indesati bine compozitia) se tine la frigider pana in ziua urmatoare invelita intr-o folie, apoi se taie felii cand o consumam




4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri




Mezelurile si afumaturile se taie cubulete foarte mici.Ciupercile le inmuiem in putin ulei si dupa ce s-au racit se maruntec foarte mici la blender sau cu masina de tocat sau din cutit.Ouale fierte tare se maruntesc cu furculita.Castravetii si gogosarii se taie cubulete mici. In acest mozaic se pune maioneza de casa dupa gust si miezul de paine ce l-am scobit din bagheta.Potrivim de acru, de sarat si de condimente.Umplem bagheta o dam la rece in folie si o taiem cand o consumam.


Baghetele umplute se taie felii si se servesc ca aperitiv. Nu trebuie sa se umple la refuz baghetele, pt a exista un echilibru intre paine si continut.

Incearca si Sandvisuri imitatie de icre
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta cu 4 feluri de umpluturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.