Sandviciuri

Reteta Maioneza cu zacusca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
simion_15108 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se taie marunt in patratele cit mai mici la fel si gogosari murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca iar apoi cu maioneza.

ingrediente

   maiomeza 200 g
   zacusca 400 g (de vinete)
   2 buc. ceapa (rosie
   alba) sau ceapa verde
   gogosari murati 50-100 g

mod de preparare

Ceapa se taie marunt in patratele cit mai mici la fel si gogosari murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca iar apoi cu maioneza.
Se poate servi imediat dar recomand sa fie tinuta in frigider macar 2-3 h pentru ca aroma gogosarilor si a cepei sa se uniformizeze
Incearca si Crostini cu spanac si iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu zacusca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.