Se asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se presara verdeata tocata
Se asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se presara verdeata tocata.
Oul se bate impreuna cu sarea, piperul si turmericul si se pune si patrunjel verde.
Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei; sandviciul se inmoaie in oul batut, pe ambele parti si se pune in tigaia incinsa. Se lasa pana se rumeneste si gata!
Se serveste cu salata de rosii si castraveti sau cu ridichi proaspete.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii