O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Se pune intr-o oala apa cu sare la fiert.
Cand incepe sa fiarba apa se adauga bucatile de soia si se lasa la foc mic pana ce se inmoaie.
Intre timp se curata legumele, se toaca ardeiul, ceapa si leurda iar gulia si cartoful se dau pe razatoare.
Dupa ce se inmoaie bucatile de soia se pun la scurs.
Intr-o cratita incapatoare se caleste ceapa, ardeiul si leurda.
Se adauga sare, piper, curry, bulgurul si se acopera cu apa.
Se lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand.
Bucatile de soia se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, se dau prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se scot pe prosop de hartie.
Cand este fiert bulgurul se adauga cartoful dulce si gulia, se potriveste gustul de sare si piper, se amesteca si se mai lasa circa 5 minute pe foc.
Se serveste cu snitele si cu pofta!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii