Cu aceasta supa crema i-am cucerit azi pe cei dragi. Le-a placut tare mult.Am sa o refac cat de curand. Ca de obicei, m-am folosit cu mare drag de blenderul performant Oster Classic Chrome. Enjoy!
*Pentru inceput... 1.Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.
2.Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. 3.Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte.
*Pregatim supa; 1.Punem intr-o oala uleiul de măsline si adăugăm legumele la prăjit.
2.Când sunt sticloase, adăugăm pastranacul, crenguta de cimbru, rozmarinul si continuam prajirea la foc mediu pana pastarnacul începe asa aibă o culoare aurie.
3.Adăugăm supa de legume, sare, piper după gust, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarbă la foc mic pana pastranacul este pătruns.
4.După acest timp îndepărtăm crenguta de cimbru, adăugăm fasolea din conserva si mai lasam sa fiarba in clocot alte 5 minute.
5.Tragem oala deoparte si rastunam continutul ei in blenderul performant Oster Classic Chrome.
6.Mixam cam 4 minute la viteza medie, adăugăm zeama de lamaie si apoi mai mixam alte 2 minute la viteza mare.
*Pregătim topping-ul; 1.Intr-o tigaie punem semintele de dovleac, susanul si le prajim cam 1-2 minute.
2.Rasturnam apoi intr-un castronel semintele si le punem deoparte.
3.In aceeasi tigaie adăugăm apoi uleiul de măsline, usturoiul ras, praful de curry si prajim totul la foc iute cam 1 minut. Tragem apoi tigaia deoparte.
4.Pregătim crutoane de pâine prăjită pentru servire.
5.Turnam supa de păstarnac si fasole in castroane, boluri, farfurii sau în ce doriti.
6.Deasupra presaram seminte de dovleac si de susan.
8.Punem si cate o lingurita de ulei automatizat cu usturoi si curry si supa crema este gata.
9.O servim fierbinte alaturi de crutoane de pâine simple, sau date cu usturoi.
Poftă mare va doresc!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAm gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...
Shaorma cu piept de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii