Dulciuri

Reteta Briose cu gem de piersici de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mikidaniro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose cu capsuni"
 
>
Briosele cu gem de piersici este o prajitura de post rapida si delicioasa. Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul.

ingrediente

   4 linguri zahar
   4 linguri de gem de piersici
   2 linguri de ulei de masline(merge si normal)
   6 linguri fanta de portocale
   4 linguri cu varf de faina
   1/2 lingurita esenta de vanilie
   1 lingurita praf de copt
   1 lingurita cu varf de cacao
   1 lingurita esenta de rom

mod de preparare

Briosele cu gem de piersici este o prajitura de post rapida si delicioasa. Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul.Adaugam uleiul,fanta, esenta de vanilie si amestecam pana se omogenizeaza,apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si amestecam energic.
Intr-o tava de briose in care punem hartie speciala sau ungem cu ulei si tapetam cu faina,punem 3/4 din compozie. Compozitia ramasa o amestecam cu cacaua, esenta de rom si punem deasupra fiecarei briose.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pt 20-25 de min. sau pana trece testul scobitorii.


Incearca si Prajitura Iuliana cu crema, de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem de piersici de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.