Mancaruri de post

Reteta Sarmale cu pasat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Sarmale pas cu pas (reteta video)"
 
>
Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

ingrediente

   3 cani de pasat
   1 cana orez
   2 cepi mari
   2 linguri pasta de tomate
   2 morcovi
   busuioc
   1 ardei
   ulei
   sare
   piper
   cimbru
   patrunjel
   varza murata

mod de preparare

Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.

Pasatul il spalam de cateva ori, il lasam sa se scurga la final il strangem si in mana. Ceapa o curatam,o tocam marunt,ardeiul il tocam marunt,morcovul il dam prin razatoare,

Amestecam orezul cu pasatul,adaugam si restul ingredintelor si amestecam bine,potrivim de sare si piper dupa gust.

Scoatem frunzele de varza si le scurgem bine de apa,

Modelam sarmalele de post si le asezam intr-o oala,(la fundul oalei eu pun si 2-3 frunze)

Amestecam 1 lingura pasta de tomate si apa si turnam peste sarmale cat sa acopere,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana sunt gata


Sarmalele cu pasat se servesc cu ardei iute.

Incearca si Pizza Dany de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.