Salate cu peste

Reteta Penne cu ton

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie.
2.

ingrediente

   250 g paste fainoase Penne
   125 g peste ton in ulei de masline
   2 l.s. unt
   1 l.c. anason
   1 l.c. coaja de lamaie rasa
   125 g smantana
   1 l.s. frunze de patrunjel tocate
   sare
   piper

mod de preparare

1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie.


2.Se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute, la foc potrivit. Se condimenteaza cu sare si piper.


3. In timpul acesta se fierb si pastele fainoase si se lasa sa se scurga. Restul untului se pune intr-un castron unde se adauga pastele fainoase si sosul. Se amesteca toate laolalta si se presara cu frunze de patrunjel.
Se consuma cu salata de rosii.
Incearca si Salata de icre de crap cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.