Pestele ton se scoate din cutie si se stoarce de sucul propriu, se pune peste zeama de la o jumatate de lamaie, putina sare, piper, cus-cusul fiert, r
Pestele ton se scoate din cutie si se stoarce de sucul propriu, se pune peste zeama de la o jumatate de lamaie, putina sare, piper, cus-cusul fiert, racit si strecurat de apa, porumbul fiert si racit sau din conserva, sau congelat, marar verde, iaurtul si maioneza. Se amesteca bine componentele si se lasa la rece 1-2 ore dupa care se serveste.
Toate ingredientele trebuie sa fie bine racite si trecurate bine de apa.
Se serveste simplu sau cu paine prajita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii