Se ia un vas termorezistent, se rupe branza bucatele (eu am avut telemea si cas de oaie), se pun rosiile, maslinele, ardeiul iute nu foarte iute tocat
Se ia un vas termorezistent, se rupe branza bucatele (eu am avut telemea si cas de oaie), se pun rosiile, maslinele, ardeiul iute nu foarte iute tocat marunt, fulgii de rdei iute, oregano-ul uscat si uleiul de masline si se amesteca cat sa se imprieteneasca gusturile.
Se da la grill-ul de la cuptor pentru 25-30 de minute.
Reteta propusa de Bunny
Se papa cu paine prajita data cu ulei de masline si ierburi sau usturoi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii