Salate de legume

Reteta Carpaccio de ridichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
atelierulderetete postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carpaccio de ridichi se prepara foarte usor si este o salata foarte colorata. Carpaccio se prepara in general din peste si vita, dar mai nou tot ce e taiat foarte subtire se numeste carpaccio.

ingrediente

Ingrediente pentru 1 persoana:
   2 ridichii
   2 ceape verzi
   cateva boabe de mazare fierte
   2 morcovi mici
   1-2 fire de lavanda ( pentru decor si parfum
   o puteti manca daca va place si e bio)
   cateva frunze de patrunjel

mod de preparare

Carpaccio a fost servit pentru prima data in Venetia, si a fost numit asa din cauza culorilor sale, care i-au adus aminte bucatarului de renumitul pictor. In esenta sa carpaccio se prepara din carne de vita sau peste crud, taiat foarte subtire si servit cu sos de mustar englezesc. Dar mai nou, tot ce e taiat foarte subtire poarta numele de carpaccio.




Legumele se taie foarte subtiri. Se aseaza in farfurie.
Va propun un sos din 1 lingura de ulei de masline, cateva picaturi de zeama de portocale si lamaie. Turnati deasupra legumelor si presarati cu sare de mare.

Pofta buna!


Carpaccio de ridichi se serveste imediat.

Incearca si Salata de fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio de ridichi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.