Frunze de sfecla, rosii si verzi ( chard, bette, bietole, beta vulgaris) Mizuna sau Frunze de rapita japoneza (Brassica rapa) Mache (Valerianella locu
Frunze de sfecla, rosii si verzi ( chard, bette, bietole, beta vulgaris)
Mizuna sau Frunze de rapita japoneza (Brassica rapa)
Mache (Valerianella locusta)
Cicoare (frisee, Cichorium endivia)
Radicchio (cicoare cu frunze rosii, Cichorium intybus)
Arugula (rocket, rochette, rucola)
Spanac
Peste frunze pun ulei bun de masline si otet balsamic si o servesc la fripturi si alte feluri pricipale sau ca un fel de sine statator.
Se mai pot adauga miez de nuca, pere sau gorgonzola.
se serveste cu friptura
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii