Salate de legume

Reteta Salata de praz cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minut

ingrediente

   5—6 fire de praz
   1 lingura de mustar
   1 galbenus crud
   1 ceasca de ulei
   1 lingurita de otet
   sare

mod de preparare

Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in salatiera.


Din galbenusul crud, ulei si otet se face o maioneza groasa care se toarna peste praz.
Se amesteca cu atentie, se lasa salata la rece o ora si se serveste.





Servim ca aperitiv





Alte retete





Ciorba radauteana


Sparanghel


Ciorba de salatal
Incearca si Salata de creier
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de praz cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.