Salata verde clasica reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri.
Salattea verde clasica reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri. Pentru a prepara aceasta salata de legume se spala salata in mai multe ape, se curata de frunzele vestede si ingalbenite, se desprind frunzele unele de altele si se scurg bine de apa. Intr-un castron se pregateste un sos din ulei cu lamaie sau cu otet, sare si un praf de piper. Dupa gust se poate adauga si putin mustar, care trebuie frecat la inceput cu uleiul turnat picatura cu picatura, apoi subtiat cu lamaie sau otet. Cand sosul este gata, se pune salata, se amesteca cu furculita si cu lingura de salata. Salata verde clasica trebuie pregatita numai cu putin timp inainte de a fi servita, deoarece daca sta prea mult se vestejeste si pierde din gust. O salata vesteda, nepregatita, se improspateaza daca este tinuta un timp in apa rece.
Salata verde clasica poate fi servita cu o gama variata de mancaruri, spre deliciul invitatilor dumneavoastra.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii