Se spala bine salata si spanacul si se rup apoi in bucati mai mici. Se oparesc frunzele, dupa care se lasa la racit. Se pun apoi intr-un castron, iar
Se spala bine salata si spanacul si se rup apoi in bucati mai mici. Se oparesc frunzele, dupa care se lasa la racit. Se pun apoi intr-un castron, iar in amestec se mai adauga ceapa taiata foarte fin, usturoiul zdrobit marunt si mustarul. Se amesteca bine si se toarna peste salata untul topit. Se orneaza salata cu oul taiat rondele.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii