Fierbi pieptul de curcan in apa cu sare, piper boabe si foi de dafin, dupa care scurgi si lasi sa se raceasca. Tai pieptul fiert in bucati. intr- un b
Fierbi pieptul de curcan in apa cu sare, piper boabe si foi de dafin, dupa care scurgi si lasi sa se raceasca. Tai pieptul fiert in bucati. intr- un bol asezi bucatele de curcan, adaugi telina data prin razatoare, cozile de telina taiate,
ceapa tocata, mararul, patrunjelul, uleiul de masline si putina sare. Daca gasesti, foloseste sare aromata; da un gust deosebit salatelor.
Optional, poti imbogati salata cu putina branza de capra.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
retete
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii