Salata asortata cu fasole boabe este un aperitiv cu cartofi si legume sanatos si consistent. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece.
Salata asortata cu fasole boabe este un aperitiv cu cartofi si legume sanatos si consistent. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a clocotit, se schimba apa. Dupa fierbere se scurge si se lasa la racit. Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se lasa la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata, se lasa la racit si se taie cubulete. Usturoiul se curata,
se spala si se piseaza cu sare. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Fasolea boabe se amesteca cu fasolea verde, cartofii, morcovii, usturoiul, mararul, sarea si piperul. La salata se adauga maioneza si se amesteca usor.
Salata asortata cu fasole boabe se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii