Salate reci

Salata de vinete a la Andres

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
carla carla 795 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se coc vinetele. Cind sint coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei.
Maioneza si

ingrediente

   2 buc. vinete
   100 ml. ulei
   un galbenus de ou
   1/2 lingurita de mustar
   1 buc. ceapa mica taiata marunt(se poate omite)
   sare

mod de preparare

Se coc vinetele. Cind sint coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei.
Maioneza si ceapa taiata marunt se amesteca cu vinetele tocate si se adauga sare.


Se serveste cu felii de piine si cu rosii
Incearca si Salata de cartofi cu sos de mustar fiert
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete a la Andres" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite