Sos a la creme

Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de smantana, sare, piper, patrunjel si o ceapa fin taiata.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. de unt
  • o lingura de faina
  • un pahar de smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o ceapa.

Mod de preparare

Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de smantana, sare, piper, patrunjel si o ceapa fin taiata, dupa care amestecam pe foc pana se ingroasa suficient.


Cu acest sos a la creme se servesc cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci