Sos Adobo Delicioso

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc, vita, ovine, iar pentru pestele la gratar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •2 linguri praf de usturoi
  • •2 linguri praf de ceapa
  • •2 linguri oregan uscat
  • •2 linguri de lemon pepper (pasta din coaja de lamaie cu piper zdrobit)
  • •2 linguri patrunjel frunze
  • •2 linguri praf de achoite din seminte de annatto (se poate inlocui cu boia dulce/iute)
  • •1 lingura praf de chimion

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos.

Se serveste cu fripturi din carne de porc, vita, ovine, iar pentru pestele la gratar se amesteca cu ulei de masline, formandu-se un bait.
Cald sau pentru fripturi si nu numai

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci