Sosuri albe

Reteta Sos alb pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite

ingrediente

   sos alb (1 lingura unt
   1 lingura faina
   apa)
   100g cascaval
   200g ciuperci
   3-4 linguri smintina
   1 lingura unt

mod de preparare

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.
Incearca si Sos de migdale frantuzesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb pentru peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.