Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascaval
Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascavalul ras sau branza, o lingura pasta de rosii, sare si la urma se adauga untul si se amesteca bine pe foc.
Se serveste la legume
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii