Sosuri albe

Reteta Sos brun pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascaval

ingrediente

   2 linguri faina
   1/2l supa de carne sau apa
   1 lingura pasta de tomate
   2 linguri cu branza rasa
   sare
   1 lingura unt

mod de preparare




Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascavalul ras sau branza, o lingura pasta de rosii, sare si la urma se adauga untul si se amesteca bine pe foc.



Se serveste la legume

Alte retete recomandate

Incearca si Sos de visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos brun pentru legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.