Sosuri albe

Reteta Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu esenta de ciuperci (care se obtine prin

ingrediente

   80 g faina
   80 g unt
   supa de pasare
   esenta de ciuperci

mod de preparare

Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu esenta de ciuperci (care se obtine prin dizolvarea unui cub in putina apa calda).

Utilizati acest sos in bucataria calda, in special la volovan.
In preparatele oferite de bufetul rece, sosul de ciuperci poate fi folosit la pasta din carne, peste, pasare ori vanat.

Pofta buna!



Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci
Incearca si Esenta de ciuperci cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.