Sosuri albe

Reteta Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu esenta de ciuperci (care se obtine prin

ingrediente

   80 g faina
   80 g unt
   supa de pasare
   esenta de ciuperci

mod de preparare

Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu esenta de ciuperci (care se obtine prin dizolvarea unui cub in putina apa calda).


Utilizati acest sos in bucataria calda, in special la volovan.
In preparatele oferite de bufetul rece, sosul de ciuperci poate fi folosit la pasta din carne, peste, pasare ori vanat.


Pofta buna!





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


ciulama de ciuperci


ciuperci tocanita


piept de pui ciuperci
Incearca si Sos de usturoi cu oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.