Sos de smantana cu ceapa prajita

Sosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acest sos aveti nevoie de smantana, ceapa, iaurt, sare si ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sos de smantana cu ceapa prajita

Ingrediente

  • 1 cana smantana
  • doua sau mai multe cepe
  • taiate marunt
  • lapte acru sau iaurt
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Sosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acesasta reteta de sos se prajeste ceapa in ulei, pana devine maronie. Se amesteca cu smantana si daca o vrei mai subtire adaugi lapte batut sau iaurt.


Sosul de smantana cu ceapa prajita se poate servi cu biscuiti sarati, dar merge si cu cartofi prajiti.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci